• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Zelf verwijderde bestanden terugzetten van harde schijf, usb stick of geheugenkaart

Het per ongeluk verwijderden van bestanden is de grote angst van bijna alle computer gebruikers. Iedereen is het wel eens overkomen dat er te snel op verwijderen is geklikt en zo een bestand, foto of ander document is verwijderd. Het terugzetten van bestanden gewist op een harde schijf of geheugenkaart was tot voor kort moeilijk zelf te doen en was het noodzakelijk hulp in te roepen van een computer speciaalzaak.

Het bedrijf Paraben Forensic Sticks heeft een software tool ontwikkeld waardoor het voor particulieren zelf mogelijk wordt om verwijderde bestanden terug te zetten. De forensische software staat op een usb stick en kan eenvoudig met een simpele druk op de knop door iedereen worden gebruikt, ook als deze beperkt verstand van computers hebben.

verwijderde data terughalen


Terugzetten verwijderde bestanden computer:
Wanneer u een bestand heeft gewist van uw harde schijf en ook uw prullenbak heeft geleegd is het nog steeds mogelijk de gewiste bestanden terug te halen. Ook bij het leegmaken van uw prullenbak worden de bestanden nog steeds op uw harde schijf bewaard. Ze worden enkel onzichtbaar gemaakt en weergegeven als vrije ruimte. Pas op het moment dat deze vrije ruimte wordt aangesproken zullen de bestanden daadwerkelijk worden gewist. Tot die tijd is met deze forensische tool mogelijk de bestanden, documenten of foto's weer leesbaar te maken.

Terugzetten verwijderde bestanden USB stick / externe opslag:
Vooral bij het per ongeluk wissen van of foto of file op een usb stick of geheugenkaart raken veel mensen in paniek. Hier is namelijk geen prullenbak beschikbaar waar uit u de gewiste files weer kunt terugzetten. Ook hier is het met de data recovery stick van Paraben Forensic Sticks gewoon mogelijk de per ongeluk gewiste bestanden weer terug te zetten. Uw gewiste foto wordt op deze manier dus volledig hersteld.

Voor meer informatie over het terugzetten van verwijderde bestanden klikt u hier:
Data Recovery Stick

 

Bekijk hier alle: Paraben Sticks

 

 

 


 


Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 192 beoordelingen